torstai 18. lokakuuta 2012

Messuttelua


Eka pahoittelut: mä en ole kerennyt blogata yli viikkoon. Taitaa mennä koulukiireiden piikkiin, sillä viime viikolla kokeita oli  peräti neljä, mutta tällä viikolla vain (onneksi) yksi. Ja siellä yhden koulupäivän päässä häämöttää sitten iiiihana kauan odotettu syysloma :D
    Sitten aiheeseen. Viime viikonloppuna täällä oli Ne Maailman Ihanimmat Käsityömessut! Ja yllätys yllätys, minä olin siellä kaverini kanssa (peräti kaksi kertaa) katselemassa mitä kaikkea ihanaa ihmiset ovat keksineet tehdä. Tämä on kyllä aina se vuoden kohokohta :) Tällä kertaa mukaan tarttui poikkeuksellisen paljon tavaraa, ja iso kasa käyntikortteja. Ne käyntikortit tulivat siitä kun kysyin myyjiltä, että saako heidän pöytäänsä kuvata, niin he aina lykkäsivät käteen käyntikortin :) Jos olen sekoittanut jonkun kuvan ja nimen, niin sanokaa, sillä ihania pöytiä, joita kuvasin, oli sen verran, että erehdyksiä saattoi tulla... Tässä kuitenkin ostokset, ja sitten mun lempparipöydät:
 Valloittavan suloiset pöllöriipus ja pöllöpinssi tuolla keskellä,  molemmat Sysimetsältä.
Kauan kaivattu Gjestalin Bris-lanka, tosin vain violettina (sinistä olisin kaivannut sukkiin), muistaakseni käsityökauppa Ilosta.
Minivirkkuukoukut 0.75 ja 1.00 yhteishintaan 20 snt (ei ollu kallis :) Työ niillä jo aloitettu (myöhemmistä kuvista selviää mikä se on... Idea tuli kans messuilta :)
Yli-ihanat kukkaronkehykset (joululahjoihin, pää ihan pursuaa erilaisia koristeluidiksiä), ostin Näpsäkän kojusta.
 Sitten ne Kaikista Ihanimmat Kojut:

Sysimetsä Desing. Ehdottomasti yksi messujen parhaista, ja täältähän ne pöllötkin tarttu mukaan... Kuva on otettu täältä, sillä joku muukin taisi pittää näistä ihanista tilpehööreistä, joten minun ottamaani kuvaan olisi tullut mukaan ainakin se kymmenkunta muuta messuttelijaa :) Tuosta samaisesta linkistä löytyy myös Sysimetsä Designin ihana blogi :D






 

Elvari korut. Tämä taisi kuitenkin olla mun lemppari, sillä vaikka täältä ei mitään mukaan tarttunutkaan, niin saattaa olla, että nettikaupassa tulee vielä asiotua...
Fimo-massasta muotoillut herkut ja pöllöset sulattivat mun sydämen ainakin ihan totaalisesti! Näistä tulee vain yksinkertaisesti vesi kielelle :) !


Villa Linus. Jos saan joskus messupöydän, niin se tulee olemaan aika lailla tämän näköinen; ihania amigurumeja ja muita söpöstyksiä :) Nuo lapaset olivat kans ihana idea.



Laurase. Aivan uskomattoman ihania ja taidolla tehtyjä koruja vanhoista rahoista, lusikoista, haarukoista...tämä oli vain niin wau :)


















Annan paja. Täältä se puhumani iiiiiiiihana idea: minikoukulla virkataan isoäidinneliöitä/kukkia korviksiksi! Kaikkia muitakin ihania idiksiä oli aina kukkaroista nappeihin :) Myös yksi mun lempparikojuista!

 
 


Minnalle. Perinteisten nallejen lisäksi löytyi myös kaikkea muuta ihanaa :)







 


MinDeco. Aivan totaalisen ihastuttavia päällystettyjä nappeja! Varsinkin nuo nappikorut olivat niiiiin ihania :) 

Ainna. Suloisia pöllöpehmoja ja muuta ihanaa :) !

Siinä näitte. Oli mahtavat messut! Ideoita tuli aivan pursuamalla, ja aivan uskomatonta, miten paljon ihania käsitöitä ihmiset ovat osanneet tehdä!

Emilia

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia messuilta!

    Elvari-korut ym. koukuttivat siis sinutkin! :D Vuosi sitten törmäsin ensimmäistä kertaa Elvari-tuotteisiin ja olin aivan myyty! Omistan kahdet vaahtokarkkikorvikset ja vaahtokarkkeja lasipullossa-kaulakorun, ja himoitsen vielä ainakin jonkinlaista lakukorua. Aivan ihania kaikki, kauhea valinnan vaikeus iskee kun pitäisi päättää mitä ostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nuo Elvari-jutut ovat kyllä aivan liian ihania. Mulle sellainen häkkipöllö :) !

      Poista